• Persoonlijk

  Iedere collega zijn eigen intranet. Een persoonlijke omgeving op maat.

  Met handige tools om beter én sneller samen te werken. Welke gesprekken zijn ‘trending’? Wat is het laatste organisatienieuws? En welke collega is jarig of nieuw in dienst? Je ontvangt automatische notificaties bij updates, beheert je favoriete links en hebt toegang tot je persoonlijke profiel.

 • Sociaal

  Teamly verbindt collega’s uit een gehele organisatie met elkaar.

  Stel, je hebt een goed idee dat je wilt delen of je wilt in een team samenwerken aan een project? Wat doe je dan? Teamly maakt het je super makkelijk: start een kring, breng de juiste mensen bij elkaar en werk samen! Je collega’s kunnen dit vervolgens liken, delen of erop reageren. Eigenlijk precies zoals je gewend bent op social media!

 • Kennisdelen

  Kennis delen, is kennis maken!

  Teamly is jouw digitale werkplek waar je kennis deelt met je collega’s. Hoe? Heel simpel! Upload je bestanden in de databank, deel je kennis in een kring en laat mensen weten wie je bent in je persoonlijke profiel. Ben je benieuwd naar een mening? Dan start je toch gewoon een poll? Je ziet gelijk het resultaat!

 • Communiceren

  Een korte mededeling, belangrijk organisatienieuws of een bijeenkomst die je niet wilt missen;

  Teamly is dé plek waar je het allemaal kunt vinden. Het social intranet laat collega’s gemakkelijk met elkaar in contact komen. Met Teamly als centraal communicatieplatform weet iedereen wat er in een organisatie speelt!

 • Eenvoudig

  Eenvoudig samenwerken, waar je ook bent.

  Geen moeilijke stappen, maar een ‘flow’ waarin je wordt meegenomen en je snel op je bestemming brengt. Een zoekfunctie die alles doorzoekt en zoeksuggesties geeft, automatische notificaties bij veranderingen en ook op je smartphone kun je overal bij: Teamly is er helemaal op ingericht om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

 • Veilig

  Baas over eigen data, dat vinden wij heel normaal.

  En de veiligheid ervan staat bij ons voorop. Teamly geeft je betrouwbaarheid en zekerheid. Al jouw gegevens zijn van jou en blijven van jou. Met Single Sign On hoef je maar één wachtwoord in te voeren waarna je daarna direct veilig Teamly kan gaan verkennen.

 • Teamly app

  Altijd en overal bereikbaar met de Teamly app

  Teamly is altijd en overal bereikbaar, waar en wanneer je maar wilt. Ook via je smartphone of tablet. Met de gratis Teamly app (iOS & Android) heb je altijd alles bij de hand. Wel zo handig wanneer je thuis werkt of een afspraak op locatie hebt. Zo werk je gemakkelijk vanuit de trein, in de bus of thuis op de bank.