What’s next?

Ons team ontwikkelt Teamly continu door. Dit doen we op basis van eigen inzichten én de feedback van onze klanten. Benieuwd welke nieuwe functionaliteiten we binnenkort uitrollen? Op deze pagina vind je onze roadmap.

Mededelingen & polls toevoegen in kringen

Wanneer je een mededeling of poll publiceert, verschijnen deze op dit moment bij alle Teamly-gebruikers op het dashboard. Binnenkort is het ook mogelijk om mededelingen en polls binnen een bepaalde kring te publiceren. Super handig als je een bepaalde groep collega’s wilt attenderen op een gebeurtenis. Of wanneer je de mening van slechts enkele collega’s nodig hebt, in plaats van álle collega’s binnen de organisatie.

Formulieren

Met een formulieren-module wordt het mogelijk om formulieren binnen Teamly te gebruiken. Denk aan een aanmeldformulier voor een activiteit of een declaratieformulier in Weten & Regelen.

Chatfunctie

Wil je snel contact leggen met een collega? De chatfunctie maakt het mogelijk om realtime te chatten met één of meerdere collega’s.

Reserveringsmodule

Wil je een bedrijfsauto, bedrijfsfiets, vergaderruimte of bepaalde apparatuur reserveren? Met de reserveringsmodule regel je dit gemakkelijk via Teamly. Ook kun je in deze module precies zien wanneer het item dat je wilt reserveren beschikbaar is.

What’s new?

Benieuwd naar de nieuwste functionaliteiten, verbeteringen van bestaande functionaliteiten en bug-fixes die we onlangs hebben gereleased? Bekijk de meest recente updates van Teamly.

Ideeën of suggesties?

Heb je een goed idee om Teamly nóg beter te maken? Ons team staat altijd open voor suggesties en denkt graag met je mee. Neem hierover gerust contact met ons op.