Collega’s taggen

Wil je een collega attenderen op een bepaald kringbericht? Of wil je er zeker van zijn dat diegene jouw reactie leest? Binnenkort is het mogelijk om collega’s te taggen in kringen en nieuwsberichten!

Documenten delen met specifieke groepen

In Weten & regelen kun je gemakkelijk documenten terugvinden die voor iedereen relevant zijn. Wil je juist een document delen met een specifieke groep medewerkers? Dat kan straks in kringen! Maak een (privé)kring aan en deel het document met de leden van de kring. Iedere kring waarin documenten zijn gedeeld, bevat een handig documentenoverzicht waarin je de gepubliceerde documenten snel kunt terugvinden. Ook via de zoekfunctie zijn de documenten goed vindbaar.

Mededelingen & polls toevoegen in kringen

Wanneer je een mededeling of poll publiceert, verschijnen deze op dit moment bij alle Teamly-gebruikers op het dashboard. Binnenkort is het ook mogelijk om mededelingen en polls binnen een bepaalde kring te publiceren. Super handig als je een bepaalde groep collega’s wilt attenderen op een gebeurtenis. Of wanneer je de mening van slechts enkele collega’s nodig hebt, in plaats van álle collega’s binnen de organisatie.

Push-notificaties

Wil je een nieuwsbericht, mededeling of kringbericht via een push-notificatie extra onder de aandacht brengen bij medewerkers? Met push-notificaties wordt het mogelijk om meldingen op je smartphone te ontvangen. Uiteraard kunnen gebruikers zelf instellen of zij wel of geen push-notificaties willen ontvangen.

Formulieren

Met een formulieren-module wordt het mogelijk om formulieren binnen Teamly te gebruiken. Denk aan een aanmeldformulier voor een activiteit of een declaratieformulier in Weten & Regelen.

Chatfunctie

Wil je snel contact leggen met een collega? De chatfunctie maakt het mogelijk om realtime te chatten met één of meerdere collega’s.

Social media feed

Benieuwd naar de laatste publicaties op de social media kanalen van jouw organisatie? Met het inladen van een social media feed wordt dit mogelijk. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Intern én extern.

Reserveringsmodule

Wil je een bedrijfsauto, bedrijfsfiets, vergaderruimte of bepaalde apparatuur reserveren? Met de reserveringsmodule regel je dit gemakkelijk via Teamly. Ook kun je in deze module precies zien wanneer het item dat je wilt reserveren beschikbaar is.

Statistieken

Ben je benieuwd naar het gebruik van Teamly in jouw organisatie? Voor admin-users wordt het mogelijk om statistieken in te zien. Zo kun je bijvoorbeeld zien op welke momenten Teamly het meest wordt gebruikt en via welk apparaat. Ook wordt hiermee inzichtelijk welke functionaliteiten populair zijn onder de gebruikers van Teamly. Wel zo handig om de interne communicatie hierop af te stemmen!

 

What’s new?

Benieuwd naar de nieuwste functionaliteiten, verbeteringen van bestaande functionaliteiten en bug-fixes die we onlangs hebben gereleased? Bekijk de meest recente updates van Teamly.

Ideeën of suggesties?

Heb je een goed idee om Teamly nóg beter te maken? Ons team staat altijd open voor suggesties! Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.