What’s next?

Ons team ontwikkelt Teamly continu door. Dit doen we op basis van eigen inzichten én de feedback van onze klanten. Benieuwd welke nieuwe functionaliteiten we binnenkort uitrollen? Op deze pagina vind je onze roadmap.

Doorontwikkeling content types in kringen

Naast polls, documenten en mededelingen zullen ook andere soorten content geplaatst kunnen worden binnen Kringen, denk bijvoorbeeld aan activiteiten of weten & regelen items. Super handig als je slechts een bepaalde groep collega’s wilt voorzien van dergelijke content, in plaats van álle collega’s binnen de organisatie.

Re-design en verbeterde zoekfunctie

We zijn bezig met een re-design van Teamly! Dit re-design van Teamly zal er voor zorgen dat er ook gekeken wordt naar bijvoorbeeld posities van functionaliteiten, zodat het platform logisch en gebruiksvriendelijk in elkaar blijft zitten. Daarnaast nemen we ook de zoekfunctie daarin mee en zullen we deze optimaliseren.

Chatfunctie

Wil je snel contact leggen met een collega? De chatfunctie maakt het mogelijk om realtime te chatten met één of meerdere collega’s.

What’s new?

Benieuwd naar de nieuwste functionaliteiten, verbeteringen van bestaande functionaliteiten en bug-fixes die we onlangs hebben gereleased? Bekijk de meest recente updates van Teamly.

Ideeën of suggesties?

Heb je een goed idee om Teamly nóg beter te maken? Ons team staat altijd open voor suggesties en denkt graag met je mee. Neem hierover gerust contact met ons op.