Samen werkt.

Bij Nedbase houden we van korte lijntjes, denken en adviseren we proactief en doen we er alles aan om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij gaan voor een partnership. Een zorgvuldig één-tweetje waarbij we voor, tijdens en na de lancering van Teamly voor het maximaal haalbare gaan.

In 20 jaar tijd hebben we al vele intranetten ontwikkeld en succesvol geïmplementeerd. Aan ervaring, inzichten en kennis van techniek dus geen gebrek! Benieuwd naar onze aanpak? In drie stappen stomen we jouw organisatie klaar voor Teamly!

Onze aanpak:

 • 1

  Ready

  Iedere organisatie is anders. Daarom willen we je eerst beter leren kennen: waar sta je op dit moment? Tegen welke uitdagingen loop je aan? En wat heb je nodig? We komen erachter in een werkgroep. We brengen ‘use cases’ in kaart, zodat we weten waar de behoefte ligt. Bestaande content en koppelingen inventariseren we én we werven ambassadeurs. Waarom? Om in de eerste fase al draagvlak te creëren in jouw bedrijf.
 • 2

  Set.

  Wij zetten Teamly binnen no-time voor je klaar. Vervolgens verzamelen we samen content, realiseren we koppelingen, inventariseren we kringen, stellen we een policy op en ga zo maar door. Maar… een social intranet is pas écht succesvol als medewerkers het omarmen en dagelijks gebruiken. Daarom helpen we met het organiseren van een interne lanceringcampagne, begeleiden we gebruikers, enthousiasmeren de ambassadeurs en ga zo maar door. We hebben ideeën en ervaring genoeg!
 • 3

  Go!

  Na livegang wordt het pas écht leuk! We helpen jullie medewerkers te stimuleren door trainingen, de leukste merchandise en een lanceringscampagne waar je u tegen zegt. We doen er alles aan om het social intranet binnen jouw organisatie te laten ‘vliegen’. Maar Teamly zelf staat ook niet stil. Op basis van jullie feedback en de laatste technische trends en inzichten, ontwikkelen we stapsgewijs door. Zo blijven we aansluiten op de behoeften en verwachtingen van jouw collega’s.