Als bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van intranetten, bieden wij een unieke oplossing voor jouw bedrijf: een sociaal intranet. Dit type intranet is speciaal ontworpen om medewerkers te verbinden, waardoor de productiviteit van het bedrijf verhoogd wordt.

Een sociaal intranet is wezenlijk anders dan een traditioneel intranet. Het grootste verschil is de manier van communiceren. Bij een traditioneel intranet wordt er voornamelijk één richting gecommuniceerd. Wil je meer weten over wat een sociaal intranet inhoud? Klik op onderstaande button.

Weet je wat een sociaal intranet inhoud en wil je er graag één intranet op maat laten ontwikkelen? Lees dan verder!

Wij begrijpen dat het ontwikkelen van een sociaal intranet geen eenvoudige taak is. Daarom bieden wij professionele ondersteuning bij het ontwikkelen van jouw intranet. Ons ervaren ontwikkelteam zorgt ervoor dat het intranet aansluit bij de specifieke wensen en eisen van jouw bedrijf.

Door een sociaal intranet te laten ontwikkelen, kun je profiteren van veel voordelen. Zo kan een sociaal intranet bijvoorbeeld bijdragen aan een betere samenwerking en communicatie tussen medewerkers, waardoor de productiviteit verhoogt. Ook kan een sociaal intranet bijdragen aan een betere communicatie tussen medewerkers en leidinggevenden, waardoor beslissingen sneller genomen kunnen worden. Een sociaal intranet kan bovendien bijdragen aan een betere informatie-uitwisseling, waardoor medewerkers sneller en beter geïnformeerd zijn.

Intranet (laten) ontwikkelen

Er zijn diverse mogelijkheden om een intranet te (laten) ontwikkelen. Allereerst zou je een intranet in-house kunnen laten ontwikkelen wanneer je hier de middelen en medewerkers voor in huis hebt.

Daarnaast kun je gebruik maken van een standaard platform. Het nadeel aan het gebruik van een standaard platform is dat dit soort intranetten niet naar wensen en behoeften van jouw bedrijf aan kunnen wordt gepast.

Als je overweegt om een sociaal intranet te laten ontwikkelen en je kunt dit niet in-house laten ontwikkelen of je het specifieke wensen en behoeften, dan is het uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf aan te raden.

Wij beschikken over een team van experts die je kunnen helpen bij het bepalen van de juiste functionaliteiten en het ontwerpen van een gebruikersinterface die aansluit bij de specifieke wensen, behoeften en eisen van jouw bedrijf.

Vooraf kun je een gratis demo aanvragen om te kijken of dit bevalt. Aansluitend zijn alle mogelijkheden te bespreken!