Binnen veel bouwbedrijven wordt nog volop intern gemaild, nieuwsbrieven verstuurd en contact gelegd via Whatsapp. Dit leidt tot versnipperde informatie, frustrerende zoektochten naar de juiste documentatie en eindeloos scrollen naar dat éne belangrijke bericht. Herkenbaar? Gelukkig is er een oplossing! Ontdek hoe Teamly jouw bouwbedrijf kan helpen.

 

Ervaringen

Voor het aanmelden van onze toolbox meetings gebruiken wij de activiteitenmodule binnen Teamly.
Bouwbedrijf Schrijver
Onze projectleiders delen via Teamly bouwupdates en delen onderling kennis in een eigen kring
Bouwbedrijf Peters

Teamly koppelen aan uw andere systemen

Fill 1 (1)

AFAS integratie

Voor een optimaal gebruikersbeheer koppelen we Teamly met AFAS en synchroniseren we de gebruikers en worden mutaties direct verwerkt in Teamly. En dankzij single sign on (SSO) heb je direct veilig toegang tot je andere applicaties.

afas-sw-logo-stapel-pms_293-pms_193
Fill 1 (1)

Microsoft office 365 integratie

Door te integreren met Microsoft 365 verzamelen we alles wat je nodig hebt op één plek. Profiteer van de integratie met Sharepoint voor een optimaal documentbeheer.

office-365-logo-1024×576

Dé toegevoegde waarde van Teamly in de bouwsector

Fill 1 (1)

Samenwerken in kringen

Kennis delen en samenwerken doe je binnen kringen! Start met collega's die op hetzelfde bouwproject werken een kring op, deel updates of reageer en like berichten van elkaar. Blijf betrokken met andere bouwprojecten en connect met elkaar. Maak aparte kringen aan waar alle informatie over de veiligheidsrichtlijnen, het CAO en kledingvoorschriften worden besproken.

Toolbox
Fill 1

Nieuwsfeed

Blijf nooit meer achter op het nieuws over alle bouwprojecten die lopen. In de nieuwsfeed blijf je altijd op de hoogte van nieuwsberichten in de vorm van aankondigingen, updates over projecten en van de bouwsector gerelateerd nieuws.

Bouwproject
Combined Shape Copy

Collega's

Het smoelenboek met alle contactgegevens die je nodig hebt. Laat je collega’s weten wie je bent, welk specialisme je hebt en aan welke projecten je werkt. Maak je profiel nóg beter vindbaar door tags toe te voegen.

Functies Teamly
Fill 1

Notificaties

Een reactie of like op je bericht of bij een project update? Je mist ze nooit door de notificaties in Teamly. Wil je een belangrijke mededeling onder de aandacht brengen? Verstuur dan gemakkelijk een pushnotificatie via de app!

Frame-2-2 1 (1)
Fill 1

Weten en regelen

Binnen weten & regelen staan alle belangrijke documentatie opgeslagen. De CAO, de laatste werkwijzen in bouwprojecten, informatie over projectmanagement, etc.

img copy (1)