Social intranet in het onderwijs

Teamly wordt als social intranet succesvol ingezet binnen de onderwijssector. Het doel is niet om leerkrachten en medewerkers van onderwijsinstellingen te belasten met extra werk of nog een ander systeem waarmee ze moeten werken. Integendeel, Teamly zorgt juist voor een efficiënte manier van interne communicatie allemaal vanuit één centrale plek. Dit doen we door het aanbieden van alleen de hoogst nodige functionaliteiten en slimme integraties. Op deze manier staat iedereen met elkaar in verbinding.

Dé toegevoegde waarde van Teamly

Fill 1 (1)

Samenwerken in kringen

Kennis delen en samenwerken doe je binnen kringen! Start met collega's die hetzelfde vak geven een kring op, deel bestanden of reageer en like berichten van elkaar. Of volg je met een aantal collega's nascholing connect met elkaar en deel je ervaringen.

Frame 3 (1)
Combined Shape Copy

Collega's

Collega's: het smoelenboek met alle contactgegevens die je nodig hebt. Laat je collega’s weten wie je bent en welke expertise je hebt. Maak je profiel nóg beter vindbaar door tags toe te voegen

Frame 2 (1)
Fill 1 (2)

Weten & regelen

Binnen weten & regelen staan alle belangrijke documentatie opgeslagen. De laatste versie van het beleidsdocument, gedragscodes, CAO, handleidingen etc.

img copy (1)
Group 17

Single Sign-on

Verlies geen tijd meer door telkens opnieuw in te 
loggen om jouw werk te kunnen doen. Met Single 
Sign On is dit verleden tijd. Log één keer in op al je 
devices en maak eindeloos gebruik van Teamly.

pf-s73-eve-set-14-mockup 2 (1)
Fill 1

Nieuwsfeed

Mis nooit het bovenschools nieuws dat je moet én wilt weten. In de nieuwsfeed blijf je altijd op de hoogte van nieuwsberichten in de vorm van aankondigingen, bestuursveranderingen, onderwijs gerelateerd nieuws vanuit de media etc.

Frame 2 (1)
Group 6

Koppelvlakken

Door te integreren met Microsoft 365 & Google workspace verzamelen we alles wat je nodig hebt op één plek. Zo bekijk en bewerk je documenten vanuit Teamly zodat altijd de meest actuele documenten beschikbaar zijn. Daarnaast is het mogelijk om andere onderwijsgerelateerde systemen te laten integreren met Teamly zodat alle nodige informatie op één plek samenkomt.

img (1)
IMG_4655-2

Nieuwsgierig naar wat Teamly voor jouw onderwijsinstelling kan betekenen? We helpen je graag verder 
met een gratis demo.

Laat je gegevens achter en wij laten snel van ons horen! 
Kun je niet wachten? Bel of gebruik de chatfunctie.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.