Binnen veel bouwbedrijven wordt nog volop intern gemaild, nieuwsbrieven verstuurd en contact gelegd via Whatsapp. Dit leidt tot versnipperde informatie, frustrerende zoektochten naar de juiste documentatie en eindeloos scrollen naar dat éne belangrijke bericht. Herkenbaar? Gelukkig is er een oplossing! Ontdek hoe Teamly jouw bouwbedrijf kan helpen.

 

Ervaringen

Voor het aanmelden van onze toolbox meetings gebruiken wij de activiteitenmodule binnen Teamly.
Bouwbedrijf Schrijver
Onze projectleiders delen via Teamly bouwupdates en delen onderling kennis in een eigen kring
Bouwgroep Peters

Teamly koppelen aan uw andere systemen

Fill 1 (1)

AFAS integratie

Voor een optimaal gebruikersbeheer koppelen we Teamly met AFAS en synchroniseren we de gebruikers en worden mutaties direct verwerkt in Teamly. Dankzij de single sign on (SSO) heb je direct veilig toegang tot je andere applicaties.

afas-sw-logo-stapel-pms_293-pms_193
Fill 1 (1)

Microsoft office 365 integratie

Door te integreren met Microsoft 365 verzamelen we alles wat je nodig hebt op één plek. Profiteer van de integratie met Sharepoint voor een optimaal documentbeheer.

office-365-logo-1024×576

Dé toegevoegde waarde van Teamly in de bouwsector

Screenshot Teamly Screenshot Teamly sociaal Screenshot Teamly kennis delen Screenshot Teamly meldingen Screenshot Teamly eenvoudig WaaromTeamly-GEBRUIKSVRIENDELIJK Teamly Mobile App
Gratis app 
voor iOS en 
Android!

Persoonlijk

Met Teamly heeft iedere medewerker een persoonlijk dashboard. Met handige tools om efficiënter en sneller samen te werken binnen het team. Welke ontwikkelingen zijn er in de lopende bouw projecten? Wat zijn de recente ontwikkelingen binnen het bedrijf? Wie van je collega's heeft binnenkort een verjaardag of is er nieuw in dienst? Je ontvangt automatische meldingen bij updates, beheert je favoriete projecten en je hebt toegang tot je persoonlijke profiel.

Persoonlijk

Sociaal

Teamly verbindt collega’s uit de gehele organisatie met elkaar die werkzaam zijn bij verschillende bouw projecten. Heb je een belangrijke ontwikkeling in je project of in de bouwsector die je graag met anderen wilt delen? Of wil je de veiligheidsrichtlijnen en kledingvoorschriften ergens documenteren en updaten? Op Teamly start je gemakkelijk een kring en breng je de juiste mensen bij elkaar. Je collega’s kunnen jouw berichten en updates volgen, liken of erop reageren. Eigenlijk precies zoals je gewend bent van social media!

Sociaal

Kennis delen

Teamly is een digitale werkplek waar je kennis deelt met je collega’s. Je uploadt gemakkelijk bestanden in de documentenbibliotheek of deelt je kennis of updates in een kring. Verrijk je persoonlijke profiel met actuele contactgegevens van jouw specialismes en bouw projecten. Zo weten anderen hoe ze jou kunnen bereiken en waar je goed in bent!

Kennis delen

Communiceren

Een korte mededeling, belangrijk organisatienieuws of een ontwikkeling dat je niet wilt missen. Teamly is dé plek waar je het allemaal kunt vinden. Het social intranet laat medewerkers gemakkelijk met elkaar in contact komen. Met Teamly als centraal communicatieplatform weet iedereen wat er in de organisatie speelt.

Communiceren

Eenvoudig

Met Teamly werk je eenvoudig samen, ook als je op andere bouw locaties aan het werk bent. Of het nu gaat om een slimme zoekfunctie die alles doorzoekt en zoeksuggesties geeft, notificaties of de mobiele app: Teamly is er helemaal op ingericht om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Eenvoudig

Gebruiksvriendelijk

Naast de eenvoud scoort Teamly hoog op gebruiksvriendelijkheid. We hebben Teamly zo ontwikkeld dat het voor iedereen gemakkelijk in gebruik is. Teamly heeft geen ingewikkeld beheersysteem. Je kunt direct en snel iets publiceren, gebaseerd op de rechten van jouw profiel. Bovendien ontwikkelt ons team Teamly voortdurend en beoordelen we iedere functionaliteit. Dát is wat Teamly gebruiksvriendelijk maakt.

Gebruiksvriendelijk

Mobiele app

Teamly is altijd en overal bereikbaar, waar en wanneer je maar wilt. Ook via je smartphone of tablet. Met de gratis Teamly app (iOS & Android) heb je altijd alles bij de hand. Wel zo handig wanneer je thuis werkt of een afspraak op locatie hebt. Zo werk je gemakkelijk vanuit de trein, in de bus of thuis op de bank.

Mobiele app