Bij DELTA Fiber, een Nederlands telecombedrijf met netwerken door heel het land, werken meer dan 1.200 medewerkers. De organisatie bestaat uit verschillende afdelingen en meerdere locaties. DELTA Fiber gebruikte al een sociaal intranet als één van hun interne communicatiemiddelen, maar besloot toch om over te stappen naar Teamly. De reden? Een duidelijke structuur en gebruiksgemak!

Vinden wat je zoekt

Eind 2021 ging DELTA Fiber live met Teamly. De overstap naar Teamly was voor de organisatie duidelijk. Op het vorige social intranet konden medewerkers niet altijd goed vinden wat ze zochten. Medewerkers hadden behoefte aan structuur in de aangeboden content en aan duidelijkheid over waar ze welke informatie konden plaatsen. Op Teamly is dit onderscheid helder, zoals het verschil in actualiteit, vacatures en het onderdeel Weten & regelen.

Weten & regelen

De functionaliteit Weten & regelen is een belangrijke toegevoegde waarde voor DELTA Fiber. Hier vinden medewerkers alle statische informatie uit de organisatie overzichtelijk op één plaats. Het is een verzamelplek van kennis, documenten, bedrijfsregelingen, handleidingen en instructies. Alle thema’s en onderwerpen staan geordend in een alfabetisch overzicht, waar medewerkers direct en gemakkelijk bij kunnen.

“Het ontwikkelteam van Teamly dacht actief met ons mee hoe we alle informatie nog beter konden indelen op ons nieuwe intranet. Dat vonden we erg prettig.”
Kantoor DELTA Fiber in Schiedam 07

Slimme zoekfunctie

Daarnaast is DELTA Fiber blij met de slimme zoekfunctie binnen Teamly. Door een (deel van een) zoekwoord in te typen in de zoekbalk bovenaan, geeft Teamly direct zoekresultaten per onderdeel weer. Ook is het mogelijk om binnen Weten & regelen tags toe te voegen, waardoor het voor medewerkers nog makkelijker wordt om bijvoorbeeld snel een relevant document of nieuwsbericht te vinden.

Samen brainstormen over content

Tijdens het voortraject organiseerden we een brainstormsessie met diverse medewerkers van DELTA Fiber. Samen keken we naar hoe we Teamly wilden vullen met content. Welke informatie willen we delen? Hoe geven we deze informatie vervolgens een goede plek? En welke informatie van het vorige intranet nemen we over? Aan de hand van interactieve werkvormen kreeg DELTA Fiber concrete handvatten om verder aan de slag te gaan. Want uiteindelijk is de inhoud en het gebruik van het sociaal intranet belangrijker dan de tool zelf!

Laagdrempelig platform

Het gebruik van Teamly is geëvalueerd met verschillende afdelingen uit de organisatie. Uit de evaluatie blijkt dat gebruiksvriendelijkheid hoog scoort. Teamly wordt ervaren als een laagdrempelig platform: een berichtje is zo gemaakt en gedeeld. Ook heb je op zowel desktop als de mobiele Teamly-app dezelfde functionaliteiten. En ook nu, na de lancering, blijven we samen met DELTA Fiber het platform continu doorontwikkelen. Zo is en blijft Teamly hun onmisbare digitale werkplek!

IMG_4655-2

Interesse in Teamly? We helpen je graag verder 
met een gratis demo.

Laat je gegevens achter en wij laten snel van ons horen! 
Kun je niet wachten? Bel of gebruik de chatfunctie.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.