"Familiebedrijf ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf in Zeeland. De organisatie zocht naar een centrale plek om hun 75 vakspecialisten met elkaar te verbinden. Door de handige functionaliteiten en de laagdrempeligheid van Teamly, zijn ook de medewerkers die op locatie werken altijd op de hoogte van wat er speelt binnen de organisatie."

Behoefte aan een laagdrempelig intranet

ITN Groep heeft een groot en divers team: van servicemonteurs tot projectleiders. Voorheen werkte het bedrijf nog niet met een social intranet. ITN Groep maakte gebruik van allerlei communicatiekanalen, zoals sms en e-mail. Maar een centrale en moderne plek om te communiceren was er nog niet. Jeanneke Schutte – Niewenhuijse, directie ITN Groep: “Onze vele monteurs zijn voornamelijk op pad en daardoor verspreid over verschillende locaties. Om die reden hadden we behoefte aan een sociaal intranet dat ook toegankelijk en laagdrempelig is voor medewerkers die buiten het kantoor werken.”

Dankzij Teamly blijven collega’s die op pad zijn op de hoogte van het laatste nieuws én delen zij hun eigen nieuwtjes.
Itn groep Teamly

Van persoonlijke verhalen tot digitaal archief

Teamly bleek al snel de beste keuze voor een nieuw social intranet. Zo zijn de Teamly-app en pushnotificaties een echte uitkomst voor ITN Groep. Jeanneke: "Monteurs die op pad zijn, krijgen een pushmelding van het laatste nieuws en blijven zo op de hoogte van wat er speelt. Ook delen onze medewerkers zelf actief berichten in de verschillende kringen op Teamly. Zo is er een kring voor de storingsdienst, een ‘hall of fame’ met opgeleverd werk en een kring waarin medewerkers grappige verhalen en foto’s met elkaar delen." Daarnaast werkt Teamly als een digitaal archief voor ITN Groep, waarmee zij beeldmateriaal en documenten verzamelen.

Groei in gebruik

Sinds de lancering van Teamly groeit het gebruik onder de medewerkers van ITN Groep steeds verder. De verjaardagskalender, poll, Weten & regelen en andere functionaliteiten worden actief gebruikt. Zo heeft het installatiebedrijf de digitale en centrale plek waar zij behoefte aan hadden helemaal gevonden!

IMG_4655-2

Interesse in Teamly? We helpen je graag verder
met een gratis persoonlijke demo.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken! 
Kun je niet wachten? Bel ons of gebruik de chatfunctie.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.