Consultancybedrijf Kinran weet als geen ander hoe je effectief op afstand werkt. Van de ruim veertig medewerkers werkt een groot deel namelijk gedetacheerd. Hierdoor zijn interne communicatie en binding tussen medewerkers soms een uitdaging. Kinran zocht daarom naar een social intranet waarbij zowel formeel als informeel contact mogelijk is. Teamly bleek de perfecte match met deze organisatie!

Behoefte aan meer interactie

Door de detacheringen zitten collega’s van Kinran bij opdrachtgevers verspreid over heel Nederland en zien en spreken ze elkaar niet vaak op kantoor. Ook de lockdowns zorgden letterlijk en figuurlijk voor afstand tussen de medewerkers van Kinran. Hierdoor ontstond er nog meer behoefte aan onderling contact en interactie. Kinran werkte voorheen alleen met een chatgroep en een online omgeving voor het delen van documenten. De organisatie zocht naar een social intranet waar niet alleen interne nieuwsvoorziening mogelijk is, maar waar ook informeel contact tussen collega’s plaats kan vinden.

Teamly voor nieuwe collega’s

Voor Kinran is Teamly een ideale plek voor collega’s om met elkaar in contact te blijven. Zo kun je elkaar maanden niet zien, maar toch op de hoogte blijven van elkaars ontwikkelingen. Ook nieuwe medewerkers weten hun weg goed te vinden op het social intranet. Hier lezen ze naast informatieve bedrijfsdocumenten ook meer over hun nieuwe collega’s. Ideaal tijdens het inwerktraject!

"Door Teamly hebben we vaker contact met elkaar. Zo zijn we op de hoogte van elkaars nieuwe opdrachten, uitdagingen binnen het vakgebied, maar ook van verjaardagen en vakantiekiekjes."
Eline Kinran

Gepersonaliseerde omgeving

De vele mogelijkheden op het gebied van personalisatie maakte Teamly doorslaggevend voor Kinran. Samen met Kinran richtten we hun nieuwe intranet zo passend en effectief mogelijk in. Zo is het binnen het social intranet mogelijk om naast het delen van intern nieuws ook sociale kringen aan te maken. Denk hierbij aan kooktips of een vitaliteitskring. Ook het delen van een poll is zowel informatief als informeel mogelijk. Kinran maakt van deze functionaliteiten dan ook handig gebruik.

Interactieve lancering

Om medewerkers snel wegwijs te maken op Teamly, organiseerden we samen met de werkgroep van Kinran een lancering voor medewerkers. Zo maakten zij op een interactieve manier kennis met hun nieuwe social intranet. Ook nu, na de lancering van Teamly, bieden we nog steeds de nodige ondersteuning voor Kinran. Denk aan advies over het gebruik van het social intranet, het beantwoorden van supportvragen of het informeren over nieuwe functionaliteiten. Zo zorgen we samen met Kinran dat zij alles uit hun intranet halen. Nu, en in de toekomst.

IMG_4655-2

Interesse in Teamly? We helpen je graag verder 
met een gratis demo.

Laat je gegevens achter en wij laten snel van ons horen! 
Kun je niet wachten? Bel of gebruik de chatfunctie.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.