De kracht van een social intranet zit ‘m in de juiste balans tussen ‘nice to know’ en ‘need to know’ informatie. Communicatie, beleving en functionaliteit moeten op de juiste manier op elkaar afgestemd zijn. Kortom: een intranet dat zowel inspireert als informeert. Met onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van (social) intranetten kijken wij verder dan alleen het middel ‘social intranet’. We gaan voor het hoogst haalbare.

Tekst

Een intranet biedt veel kansen. Vooral als het sociaal, slim en toegankelijk is. Het delen van kennis, het digitaliseren van processen en het personaliseren van informatie maken van een intranet een onmisbare digitale werkplek. Teamly is een interactief social intranet dat medewerkers met elkaar verbindt. Een digitale werkplek waarop alle informatie samenkomt. Met Teamly heb je alles binnen handbereik. Of het nu gaat om het laatste nieuws, contactgegevens van collega’s, documenten of mededelingen.

"We kijken terug op een waardevolle sessie die ons van voldoende input heeft voorzien om een gevulde omgeving te lanceren!"
IMG_4655-2

Interesse in Teamly? We helpen je graag verder 
met een gratis demo.

Laat je gegevens achter en wij laten snel van ons horen! 
Kun je niet wachten? Bel of gebruik de chatfunctie.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.